SUPBOARDS

[ut_service_column_vertical color=”#da4118″ headline=”Ventura 14’0“” shape=”normal” width=”fourth”]

ventura114l

 

De Ventura is een stabiel, snel varend supboard  voor bijna alle condities. Dankzij de stroomlijn en het model van de neus van het board is deze cruiser een snel accelererende glijder. De Mistral ‘Axe Boeg’ is een origineel  Mistral design.
Door deze boeg en de shape  ( model ) van het board is het een snelle glijder en ideaal om langere afstanden mee te suppen.

Prijs € 1450,-

[/ut_service_column_vertical]

[ut_service_column_vertical color=”#da4118″ headline=”Malibu 10’6“” shape=”normal” width=”fourth”]

malibu 10.6

 

De Malibu 10‘6 is perfect voor suppers tot ongeveer 100 kg . Het is een licht ( slechts 10 kg) allround board voor verschillende condities. Of het nu om workouts, cruisen of om varen in de golven gaat de Malibu is er voor gemaakt.
Ideaal board ook voor de kinderen en om freestyle mee te windsurfen.

Prijs € 1290
[/ut_service_column_vertical]

[ut_service_column_vertical color=”#da4118″ headline=”11’5“ Adventure“” shape=”normal” width=”fourth”]

11-5-Allround-Adventure

 

De 11’5”  is vanaf de introductie een bestseller. Een echt allround board, perfect voor de verhuur en voor sup scholen en perfect voor de beginnende enook gevorderde supper. Een makkelijk glijdend en zeer stabiel board. Met zijn 80 cm breedte een allrounder voor de hele familie. Snel, makkelijk en stabiel.  Een cross Over voor zowel binnenwater als de kust. De Adventure 11.5 is slechts iets meer dan 10kg. De Adventure is een inflatable board dus ook nog eens makkelijk mee te nemen in de rugzak die meegeleverd wordt.

Prijs € 1099
[/ut_service_column_vertical]

[ut_service_column_vertical color=”#ffffff”  background=”#da4118″ headline=”11’5“ Kailua Fit
” shape=”round” width=”fourth” last=”true”]

kailuaFit

 

Top inflatable (opblaasbaar)  board voor cruisen, fitness en Yoga. Stabiel, licht en makkelijk te vervoeren in de meegeleverde rugzak. Oppompen tot 1.4 bar en gaan. Verschillende bevestigings punten voor fitness elastiek zorgen er voor dat van een cruiseboard in no-time een fitness apparaat is gemaakt. Zeer zacht aan de voeten door het soft EVA deck. Geleverd met rugzak en pomp met manometer. Gewicht slechts 12.5 kg

Prijs € 1099
[/ut_service_column_vertical]